Τελευταιες ειδησειςΟ Air Max<sup>® </sup>παρουσιάζει τον Συλλεκτη Υγρασίας Ambiance με νέα τεχνολογία ταμπλέτας (Tab+ )

Ο Air Max® παρουσιάζει τον Συλλεκτη Υγρασίας Ambiance με νέα τεχνολογία ταμπλέτας (Tab+ )

27-08-2014

Ο Air Max® παρουσιάζει τον Συλλεκτη Υγρασίας Ambiance με νέα τεχνολογία ταμπλέτας (Tab+ )
Πιο γρήγορη απορρόφηση υγρασίας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

Ο Συλλέκτης Υγρασίας
Air Max® Ambiance διατίθεται τώρα με νέα τεχνολογία ταμπλέτας (Tab+ ). Η προηγμένη τεχνολογία εγγυάται γρηγορότερη απορρόφηση με περισσότερη χωρητικότητα. Ο Συλλέκτης Υγρασίας Air Max® Ambiance καταπολεμά τη συμπύκνωση, την υγρασία  και τη μυρωδιά κλεισούρας και συμβάλει στην δημιουργία υγιειούς περιβάλλοντος.

Το μοντέρνο σχέδιό της συσκευής επιτρέπει τη χρήση της σε κοινή θέα (όπως ένα διακοσμητικό).

Η Υγρασία βρίσκεται παντού
Τα σπίτια παράγουν αρκετή υγρασία. Μεταξύ άλλων η υγρασία αυτή είναι αποτέλεσμα του μαγειρέματος, του πλυσίματος και του μπάνιου. Επίσης τα φυτά και τα ζώα παράγουν υγρασία. Εάν το επίπεδο υγρασίας ανέβει υπερβολικά στο χώρο μπορεί να καταστρέψει τα υπάρχοντά σας και κατα συνέπεια να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας.  Γι’αυτό πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας του χώρου.

Δυνατή λύση
Χάρη στο μοναδικό σύστημα κυκλοφορίας του αέρα ο Συλλέκτης Υγρασίας Air Max® Ambiance  καταπολεμά αποτελεσματικά την υπερβολική υγρασία καθώς συνεισφέρει στη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης σε χώρους όπως το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα, το καθιστικό ή τουαλέτα και το μπάνιο. Η νέα τεχνολογία ταμπλέτας ( Tab+ ) διασφαλίζει πιο γρήγορη απορρόφηση στη μέγιστη χωρητικότητα. Η μοντέρνα συσκευασία του Συλλέκτη μπορεί να μπει σε οποιδήποτε σημείο του σπιτιού και να φαίνεται σαν διακοσμητικό χώρου.  

Οι πέντε κολώνες του Συλλέκτης Υγρασίας Air Max® Ambiance :

  • Μοναδική κυκλοφορία αέρα: Σχεδιασμένο με τεχνική βέλτιστης κυκλοφορίας αέρα ώστε να καταπολεμά την πλεονάζουσα υγρασία και να βελτιστοποιεί την ποιότητα του εσωτερικού αέρα κυκλοφορίας γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Σχέδιο: Ο Συλλέκτης Υγρασίας Air Max® Ambiance μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο διαβίωσης γιατί χρησιμοποιείται και σαν διακοσμητικό.
  • Εύκολο στη χρήση: Ο Συλλέκτης Υγρασίας Air Max® Ambiance είναι υγιεινός και εύκολος στην αναπλήρωση.  
  • Αναζωογονητικό: Οι ανταλλακτικές ταμπλέτες είναι διαθέσιμες σε Ουδέτερο άρωμα,  Blue Sky και  Spring Blossom.
  • Νέα τεχνολογία ταμπλέτας (Tab+ ): διασφαλίζει πιο γρήγορη απορρόφηση με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Διαθεσιμότητα
Η συσκευή 500 g με την τεχνολογία της νέας ταμπλέτας (Tab+) λειτουργεί συνεχόμενα για δυο με τρεις μήνες σε δωμάτιο μέχρι 50 m3, ενώ η συσκευή των 100g είναι κατάλληλη για χώρους μέχρι 10m3.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Συλλέκτη Υγρασίας Air Max® Ambiance και τη νέας τεχνολογίας ταμπλέτα (Tab+ ) παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.maximumagainstmoisture.com

Επιστροφη στην επισκοπηση ειδησεων

Αναζητηση

Εκτυπωση σελιδας
Air Max. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies.

κλείνω
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.