ΔΙΑΡΡΟΗΑιτία

Διαρροή υγρασίας προκαλείται από το εξωτερικό του κτιρίου μέσω της στέγης ή των αρμών στη στέγη, τους τοίχους ή την οροφή. Συμβαίνει διότι η στέγη είναι παλιά ή κατεστραμμένη, διότι οι αρμοί ή οι ραφές δεν είναι πλέον στεγανές ή διότι οι υδρορροές έχουν φράξει ή έχουν διαρροή.

Συμπτώματα

Τα προβλήματα διαρροής γίνονται αντιληπτά λόγω των βρώμικων υγρών κηλίδων στο ταβάνι ή στο επάνω μέρος των τοίχων. Οι κηλίδες έχουν συνήθως αιχμηρά σημάδια στις άκρες και είναι καφέ χρώματος λόγω της σκόνης που μεταφέρεται μέσω της διαρροής υγρασίας.

Αντιμετώπιση προβλήματος διαρροής στη στέγη ή τους αρμούς της στέγης

Τα προβλήματα διαρροής μπορούν να επιλυθούν μόνο εντοπίζοντας τη διαρροή και επισκευάζοντάς τη. Αυτό μπορεί να γίνει αντικαθιστώντας τη στέγη ή επισκευάζοντας τη στέγη ή τους αρμούς. Αρχικά ενδέχεται να είναι δύσκολο να εντοπίσετε μια διαρροή. Ορισμένες φορές υπάρχει σημαντική απόσταση μεταξύ της διαρροής και του σημείου όπου γίνονται ορατές οι επιπτώσεις της. Στις περιπτώσεις αυτές, μπορείτε να ανοίξετε τρύπα ή να ζητήσετε τη βοήθεια επαγγελματία. Να ελέγχετε επίσης πάντα τις υδρορροές για τυχόν απόφραξη ή διαρροή.

Moisture is everywhere
Air Max. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies.

κλείνω
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.