ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΣΑ ΥΓΡΑΣΙΑΑιτία στους τοίχους

Η βροχή είναι ο κύριος ένοχος. Διεισδύει μέσω του πορώδους εξωτερικού τοίχου.

Συμπτώματα

Η διεισδύουσα υγρασία εμφανίζεται κυρίως σε τοίχους με μονό τούβλο και ιδίως στην πλευρά που πλήττεται από βροχή, κάποια στιγμή μετά από έντονη βροχόπτωση. Κηλίδες ενδέχεται να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου. Η ταπετσαρία ξεκολλά και εμφανίζονται νιφάδες μπογιάς ή καφεκίτρινοι λεκέδες. Μόνο μέσω δοκιμής διάτρησης μπορείτε να προσδιορίσετε εάν η υγρασία οφείλεται σε συμπύκνωση ή διείσδυση.

Αντιμετώπιση προβλήματος

Πρώτα πραγματοποιήστε μια δοκιμή διάτρησης για να αποκλείσετε προβλήματα συμπύκνωσης. Ως μόνιμη λύση, μπορείτε να εμποτίσετε πλήρως τον εξωτερικό τοίχο με κατάλληλο υλικό. Εάν οι κηλίδες είναι περιορισμένες, μπορείτε επίσης να καταπολεμήσετε τις επιπτώσεις στην εσωτερική πλευρά με ένα στεγανωτικό επίχρισμα

Αιτία σε υπόγεια

Τα υπόγεια ύδατα διεισδύουν μέσω του τοίχου του υπογείου.

Συμπτώματα

Εμφανίζονται λεκέδες υγρασίας και ξεκολλούν τα γύψινα ή η μπογιά, ιδίως στο κάτω μέρος του τοίχου του υπογείου, κάτω από το επίπεδο του εδάφους.

Αντιμετώπιση προβλήματος

Πρώτα πραγματοποιήστε μια δοκιμή διάτρησης για να αποκλείσετε προβλήματα συμπύκνωσης. Είναι γεγονός ότι τα υπόγεια συχνά εμφανίζουν προβλήματα συμπύκνωσης. Εάν η σκόνη που παράγεται από τη διάτρηση είναι υγρή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει διεισδύουσα υγρασία.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη διεισδύουσα υγρασία στους τοίχους των υπογείων με διάφορους τρόπους. Παραδείγματος χάριν, μέσω αποστράγγισης μπορείτε να χαμηλώσετε τη στάθμη των υπόγειων υδάτων μειώνοντας την πίεση του νερού στον τοίχο του υπογείου. Επίσης, μπορείτε να θωρακίσετε το εξωτερικό του τοίχου από την υγρασία εφαρμόζοντας ασφαλτικό επίχρισμα στο τμήμα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Συνήθως, ωστόσο, είναι ευκολότερο να εφαρμόσετε στο εσωτερικό του υπογείου ένα στεγανωτικό επίχρισμα.

moisture is everywhere
Air Max. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies.

κλείνω
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.